Home

Organisatieontwikkeling vraagt altijd om een creatieve oplossing in combinatie met het vermogen om te veranderen. Wij geloven niet in zomaar een hoog abstract advies, maar werken langs een pragmatische aanpak die resultaat- én mensgericht is. Met enthousiasme, gedrevenheid en humor brengen wij mensen in organisaties in beweging.

De kracht van Sparkling ID zit in de combinatie van analyse en uitvoering. Een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer en het gebruik van herkenbare bewezen methodiek leiden tot hoge betrokkenheid en een werkwijze die aansluit bij de menselijke maat. Organisatieontwikkeling wordt daarmee een gedragen traject in plaats van een opgelegde abstractie. Een duurzame ontwikkeling van binnenuit is het gevolg.

Onze vaste kern van adviseurs en managers staat in voor de combinatie van scherpe analyse en pakkende uitvoeringskracht. Daarnaast beschikken wij over een vast bestand ervaren interim managers, projectmedewerkers en een groot netwerk topspecialisten.

Sparkling ID vindt zijn oorsprong in organisaties die te maken kregen met marktwerking. Als geen ander weten wij wat hiervan de gevolgen zijn, of het nu gaat om de invoering van de Wet personenvervoer of de WMO. Wij geloven in de kansen die marktwerking biedt, mits organisaties bereid zijn om zich aan te passen aan de nieuwe dynamiek.

Cookie-instellingen