Home
De managers van Sparkling ID werken altijd aan structurele veranderingen waarmee uw organisatie zelf verder kan. Indien nodig ontwikkelen wij daarvoor ook het gereedschap. Zo brengen wij veranderingen die beklijven.

Seminars

Wij verzorgen regelmatig seminars voor bestuurders, directies en staffunctionarissen uit verschillende branches. In samenwerking met Elsevier, Vermande en juridische topspecialisten van De Brauw Blackstone Westbroek en Rozemond Van Ramshorst Smit Advocaten hebben wij recent de volgende seminars georganiseerd:
  • Praktijkdag Wet Personenvervoer; praktijkervaringen met de nieuwe wetgeving,
  • Expertmeeting Aanbestedingsrecht.

In company trainingen

Sparkling ID verzorgt verschillende in company trainingen:
  • Voor bestuur en directie hebben wij de modules Marktwerking in bedrijfseconomisch perspectief en Strategie en tactiek van het aanbesteden ontwikkeld.
  • Voor afdelingshoofden, specialisten en stafmedewerkers hebben wij een speciale toolkit Marktwerking & aanbesteden samengesteld.

Coaching

Verandering brengt nieuwe methoden en technieken. Waarden en normen van de organisatie verkleuren. Bij veranderingstrajecten is persoonlijke coaching vaak een effectief middel om mensen mee te laten groeien met de nieuwe situatie. Wij stellen uw medewerkers in staat om opnieuw het beste in zichzelf naar boven te halen.

Cookie-instellingen