Home

Sparkling ID bestaat uit een team van professionals van verschillende disciplines. Organisatieontwikkeling vraagt om een brede kijk, zeker binnen de diversiteit van onze portefeuille aan opdrachtgevers. Daarom werken bij ons onder meer economen, sociologen en bedrijfs- en bestuurskundigen onder een dak.

Naast het eigen team aan professionals maken we gebruik van een breed netwerk aan specialisten. Die specialisten hebben net zoveel in huis als onze eigen medewerkers, zodat we altijd de passende sleutel hebben binnen iedere denkbare context.

Bent u ook een bevlogen professional...

... die graag de nar aan het hof is voor zijn opdrachtgever;

... die een echte ontwikkeling durft af te dwingen, en

... die zo de moed van zijn opdrachtgever weet te belonen met tastbaar en duurzaam resultaat? 

Dan past u precies in ons profiel.

Wij bieden...

... een uitdagende werkomgeving met een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Dankzij die opdrachtgevers hebben we altijd een interessante portefeuille aan opdrachten.

Sommige van onze opdrachtgevers zijn heel groot, ons bureau is daarentegen bewust klein. Zo houden wij de menselijke maat binnen en buiten de eigen muren hoog in het vaandel en zorgen wij bovenal dat we plezier beleven aan ons werk.

Wij bieden professionals de kans om gezamenlijk te ontwikkelen. Persoonlijke groei is in het belang van jezelf, maar ook in die van onze opdrachtgevers en daarmee goed voor ons bureau. Werk je dus als zelfstandige en wil je nog kunnen ontwikkelen zonder je onafhankelijkheid op te geven, neem dan gerust eens contact met ons op!

Cookie-instellingen